Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-02@12:43:17 GMT

در بازار آهنZ بهترین قیمت پروفیل

تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۶۷۸۱۲

در بازار آهنZ بهترین قیمت پروفیل

 

 

بی‌شک در ساخت و ساز، مهم‌‎ترین محصولی که بدون آن ادامه فعالیت امکان‌پذیر نمی‌باشد، پروفیل‌ها هستند. پروفیل‌ها بسیار متنوع بوده و محصولات فولادی زیادی را شامل می‌شوند. به همین دلیل کاربرد زیادی در صنایع مختلف به خصوص صنعت ساخت و ساز دارند. یکی از انواع بسیار پرکاربرد پروفیل، پرلین z یا پروفیل Z است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از نحوه برش ورق آهن تا نحوه فرم‌دهی به آن و تبدیل به پروفیل زد، همگی در کیفیت نهایی پرلین زد تاثیرگذار خواهند بود. امروز قصد داریم مرکزی صنعتی را به شما معرفی کنیم که پروفیل زد را با بهترین کیفیت و قیمت، به مشتریان آن ارائه می‌دهد. با ما تا انتهای این مطلب همراه باشید.

برای اطلاع از قیمت پروفیل z به صورت روزانه، به لینک درج شده مراجعه فرمایید.

نحوه ساخت پروفیل زد

رول‌های ورق آهن در مرحله اول به کارخانه ارسال و پس از آن توسط دستگاه‌های مخصوص برش‌کاری در ابعاد مشخص برش داده می‌شوند. پس از آن‌که عملیات خم‌کاری و شکل‌دهی بر روی آن‌ها صورت گرفت، بررسی و تایید نهایی می‌شوند تا مرحله ساخت پرلین زد فرا رسد. درنهایت در صورت نیاز، پروفیل را پانچ‌کاری می‌کنند.

استاندارد ساخت پروفیل زد

طبیعی است که تولید انواع پروفیل همچون زد، تحت استانداردهای مشخصی صورت گیرد. در ایران نیز از استانداردهای اروپا و ایران بهره می‌برند. قابل توجه است که محصولاتی که طی استانداردهای مناسب تولید نمی‌شوند، فاقد کیفیت کافی و قابل قبولی هستند.

طی تولید این محصولات، احتمال آسیب دیدگی و شکستگی بالا است. استاندارد ساخت پروفیل زد یا با ورق گرم و مطابق با شماره استاندارد 3694 صورت می‌گیرد و یا با ورق روغنی با نورد سرد و براساس شماره استاندارد 5722 انجام می‌شود.

در این مقاله با کارخانه تولید کننده پروفیل زد  (Z)آشنا شوید.

انواع پروفیل زد از لحاظ شکل ظاهر

پروفیل زد از لحاظ شکل ظاهر، به 3 دسته تقسیم می‌شود که به شرح زیر است:

پروفیل زد ساده (بدون لبه) پروفیل زد لبه‌دار پروفیل زد پانچ‌دار

انواع پروفیل از لحاظ اندازه

پروفیل‌های Z از لحاظ ابعاد و سایز، در اندازه‌های 16 و 18 در ضخامت‌های 2، 2.5 و 3 میلی‌متر و در اندازه‌های 20 و 22 با ضخامت‌های 2، 2.5، 3 و 3.5 میلی‌متر تولید می‌شود.

کاربردهای پروفیل زد

پرلین زد را در بسیاری از صنایع به کار می‌برند و این مصارف شامل موارد زیر می‌شود:

سوله سازی کاربرد در اسکلت‌های فولادی صنعت ساختمان سازی کشتی سازی استفاده در ساخت ریل

مزایای استفاده از پرلین زد

به کارگیری پرلین زد برای مصرف کننده، مزیت‌هایی به دنبال دارد که می‌توان موارد زیر را برای آن نام برد:

توانایی بالا در تحمل بارهای کششی افزایش مقاومت کلی سازه سازگاری مناسب با محیط زیست به علت بازیافت ساده عدم آسیب دیدگی در جابه‌جایی به علت حمل و نقل ساده سادگی ساختار پرلین z و عدم نیاز به تجهیزات مخصوص برای نصب آن عوامل موثر بر قیمت پروفیلZ

در صنعت، عواملی وجود دارند که منجر به افزایش و یا کاهش قیمت پروفیل می‌شوند. این موارد به شرح زیر هستند:

قیمت متریال مصرفی

هرچه‌قدر هزینه و قیمت متریال مورد استفاده بالاتر باشد، به تبع آن قیمت پروفیل نیز افزایش خواهد داشت.

هزینه حمل و نقل

هزینه سوخت و حمل و نقل وسایلی همچون کشتی‌ها و کامیون‌ها، از جمله عواملی هستند که بر روی قیمت پروفیل تاثیر خواهند گذاشت.

میزان عرضه و تقاضا

میزان عرضه و تقاضا، متناسب با قیمت پروفیل زد تغییر خواهد کرد؛ به این صورت که با افزایش قیمت پروفیل، تقاضا برای آن کاهش و با پایین رفتن قیمت پروفیل، تقاضا برای خرید آن افزایش پیدا خواهد کرد.

وجود و عدم وجود واسطه در خرید

یکی از عوامل مهمی که در قیمت پروفیل، تاثیر بسیاری دارد، خرید بدون واسطه است. هنگامی‌که خرید با واسطه انجام گیرد، هزینه بیش‌تری برای تهیه پروفیل موردنیاز صرف خواهد شد.

نوسانات ارزی و تورم

از دیگر مواردی در قیمت پروفیل تاثیر می‌گذارد، تورم و نوسانات ارزی است.

کارخانه تولید کننده

هر کارخانه با توجه به متریالی که مورد مصرف قرار می‌دهد و نحوه تولید پروفیل در آن، قیمت‌گذاری را متفاوت از کارخانه دیگر انجام خواهد داد.

کارخانه شاهین فلز سپاهان

در کارخانه شاهین فلز سپاهان، تولید و عرضه پروفیل زد با کیفیتی بالا و با بهترین قیمت انجام می‌گیرد. همان‌طور که پیش‌تر اشاره شد، خرید با واسطه، منجر به افزایش هزینه خرید خواهد شد. از مزیت‌های قابل توجه در کارخانه شاهین فلز سپاهان، امکان خرید بدون واسطه است که کاهش چشم‌گیری در هزینه تمام شده قیمت پروفیل خواهد گذاشت.

کارخانه شاهین فلز سپاهان، به کمک متخصصین مجرب خود، به یکی از مراکز بزرگ و مطرح تولید پروفیل زد و دیگر انواع پروفیل در ایران مطرح شده است. کارخانه شاهین فلز سپاهان، علاوه بر تولید و ارائه انواع پروفیل همچون زد، خدماتی مانند نواربری ورق، پوشش‌دهی با پوشش ضدخوردگی زینک فلیک و غیره را نیز به مشتریان گرامی عرضه می‌دارد.

جمع بندی

در این محتوا به بررسی کاربردها و چگونگی تولید پروفیل زد پرداختیم. به‌جز آن، مرکزی صنعتی را معرفی کردیم که این مقطع فولادی را با کیفیتی قابل توجه، تولید و عرضه می‌کند.

کارخانه شاهین فلز سپاهان، پروفیل‌های فولادی همچون پروفیل زد را با بهترین کیفیت و نازل‌ترین قیمت، به خریداران ارائه می‌دهد. اگر شما نیز قصد خریداری و یا استفاده از محصولات برتر شرکت شاهین فلز سپاهان را دارید، کارشناسان متخصص این مجموعه، همه‌روزه آماده پاسخگویی به مشتریان محترم هستند.

تلفن:  03145273010

وب‌سایت: www.shahinfelezsepahan.com

آدرس کارخانه: اصفهان، شهرک صنعتی بزرگ، بازارچه، خیابان اندیشمندان ۱۶، خیابان کارآفرینان، نبش کارآفرینان 14/1

 

 

 

منبع: فردا

کلیدواژه: بازار آهنZ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۶۷۸۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۸۳۰ میلیون دلاری ارزبری برنج طی یکسال گذشته/ برنج ایرانی ۹ درصد ارزان شد

به گزارش قدس آنلاین، برنج بعد از گندم جز محصولات استراتژیک و اساسی کشور است که سالانه بخشی از آن از محل واردات تامین می شود که طبق آمار گمرک جمهوری اسلامی ایران با کاهش ۶۶۰هزار تنی واردات این محصول؛ ارزبری آن در یک‌سال اخیر ۸۳۰ میلیون دلار کمتر شده است.

طبق آمارهای موجود میزان برنج مصرفی کشور بین ۳.۴ تا ۳.۶ میلیون تن برآورد می‌شود. بنابراین اگر سالانه بین ۲.۳ تا ۲.۵ میلیون تن برنج در کشور تولید شود کسری این محصول بین ۸۰۰ هزار تا یک میلیون تن در سال است که از محل واردات تامین می شود.

از آنجایی که ایران خود یکی از تولیدکنندگان برنج در دنیا است بخشی از این محصول سالانه از محل تولید داخل و بخشی از محل واردات تامین می‌شود تا بازار داخلی با کسری روبه‌رو نشود.

طی سال‌ های اخیر دولت برای حمایت از برنج داخلی و تولیدکنندگان ایرانی اقدام به ایجاد ممنوعیت واردات در محدوده فصل برداشت (مرداد تا آذرماه هر سال) می‌کرد اما سال گذشته با توجه به وفور برنج ایرانی در بازار، ممنوعیت مقطعی واردات نیز مشکلی در بازار این محصول ایجاد نکرد و بازار در آرامش سپری شد زیرا حجم تولید و واردات به حدی بود که علاوه بر وفور برنج در بازار، کاهش قیمت برنج ایرانی نسبت به سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ را در پی داشت.

براساس آمار گمرک جمهوری اسلامی ایران، سال گذشته یک‌ میلیون و ۱۱۷هزار تن برنج به ارزش یک‌ میلیارد و ۳۰۵ میلیون و ۹۸۵ هزار دلار وارد کشور شد، این درحالی است که در همین بازه زمانی در سال ۱۴۰۱ چیزی حدود یک‌ میلیون و ۷۸۰هزار تن از این کالای اساسی به ارزشی بالغ بر دو میلیارد و ۱۳۷میلیون دلار وارد کشور شده بود. بنابراین واردات برنج طی یک‌سال اخیر با کاهش ۳۷ درصدی به لحاظ وزنی و کاهش۴۰ درصدی به لحاظ ارزشی روبرو بوده است.

بنابراین با کاهش ۶۶۰هزار تنی واردات این محصول ارزبری آن در یک‌سال اخیر ۸۳۰ میلیون دلار کمتر شده است.

طی این مدت به ترتیب ۶۷۳هزار و ۹۴۲ تن برنج به ارزش ۷۷۰میلیون و ۹۳۲هزار دلار از مبدا هند، ۳۳۶هزار و ۵۷۵ تن برنج به ارزش ۴۱۰میلیون و ۸۴۱هزار دلار از مبدا پاکستان، ۷۱هزار و ۶۷۸ تن برنج به ارزش ۸۰میلیون و ۲۰۹هزار دلار از مبدا امارات، ۳۳هزار و ۴۳۴ تن برنج به ارزش ۴۲میلیون و ۴۴۰هزار دلار از مبدا مناطق آزاد و ویژه و درمجموع یک هزارو ۴۸۸ تن برنج به ارزش یک‌ میلیون و ۵۶۳ هزار دلار برنج از مبدا سه کشور تایلند، تایوان و عراق به کشورمان وارد شده است.

با توجه به وضعیت اقتصادی کشور حمایت های دولت سیزدهم و اقدامات وزارت جهاد کشاورزی از تولید و تولید کنندگان داخلی باعث شده که با افزایش تولید برنج و مدیریت بازار داخلی ارز کمتری از کشور خارج شود.

وضعیت فعلی تولید داخلی و واردات برنج نیز بیانگرآن است که با مدیریت بازار همچون سال گذشته مشکلی در بازار برنج نداشته باشیم و این محصول با قیمت های مناسب به دست مصرف کنندگان برسد.

طبق گزارش مرکز آمار، متوسط قیمت برنج ایرانی در فروردین ماه امسال ۹ درصد پایین‌تر از قیمت سال گذشته بوده است. بنابراین با وجود کاهش چشمگیر واردات برنج، با مدیریت مناسبی که در بازار انجام شده، قیمت‌ها نزولی هم شده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • کمبود کالا و افزایش قیمت در کمین بازار موبایل و لپ‌تاپ؟
  • فروش لاستیک های تاریخ گذشته به جای لاستیک دولتی؟ | واکنش انجمن صنعت تایر را ببینید
  • پازوکی :تولیدکنندگان خواستار افزایش قیمت لوازم خانگی هستند/ واردات لوازم خانگی همچنان ممنوع است
  • لزوم بررسی قیمت گوشی های نوکیا در بازار از سوی وزارت صمت
  • قیمت روز خودرو صفر داخلی در کارخانه و بازار آزاد(۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳)+جدول
  • قیمت سیب زمینی در تهران به کیلویی ۵۵ هزار تومان رسید
  • دولت از فعالان بازار لوازم خانگی انتظار معجزه دارد
  • سیب‌زمینی کیلویی چند؟
  • کاهش ۸۳۰ میلیون دلاری ارزبری برنج طی یکسال گذشته/ برنج ایرانی ۹ درصد ارزان شد
  • ثبت سفارش ۱۳۰ هزارتن برنج در ۲ ماهه ابتدای سال